Roerbak Noedels met paprika en ketjap

4 personen, 15 minuten, hoofdgerecht

> ingrediënten <
: 3 rode paprika’s
: 300 gr biefstuk
: 3 bosuitjes
: 1 bakje koriander
: 270 gr Udon Noedels voorgekookt
: 1/2 el wokolie
: 1 el olijfolie
: 2 el ketjap
: 1 limoen

> bereiding <
Halveer 3 rode paprika’s, verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes van ca. 3 mm. Snijd 300 g biefstuk in reepjes van 1 cm. Snijd 3 bosuitjes in dunnen ringetjes. Snijd 1 bakje koriander (15 g) grof. Snijd 1 limoen in aprtjes. Verhit 1/2 el wokolie met 1 el olijfolie in een wok op hoog vuur. Schroei de biefstukreepjes in 30 sec. dicht op hoog vuur in de wok. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak 1 min. mee. Voeg 2 el ketjap en de noedels toe en meng goed. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de bosui en koriander. Verdeel de partjes limoen erover.

415 kcal. pp > 8 gr vet > 1 g verzadigd vet > 59 g koolhydraten > waarvan 10 g suikers > 2,2 zout > 5 g vezels

#foodhack Allerhande