ELYNA KORTWIJK

Lifestyle- en bewegingscoach Elyna Kortwijk weet door een erfelijke cholesterol afwijking als geen ander wat de effecten van (gezonde) voeding zijn en is al vanaf jongs af aan gefascineerd door vitaliteit. Na een carrière waarbij voeding en beweging wat minder centraal hebben gestaan, besloot zij in 2016 haar hart te volgen en haar hulp te gaan bieden aan mensen die hun levenswijze gezonder willen maken. Zo ontstond v.workx.

v.workx is een revolutionaire beweging die je inspireert om een duurzame verandering in je gezondheid en je leven te creëren. Stap voor stap.
De aanpak is simpel: zorg voor voldoende balans en rust, eet gezond en beweeg meer. Hierdoor voel je je fitter en dus ook gelukkiger. Wetenschappelijk onderbouwd, op basis van jouw motivatie, met haalbare doelen.

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPERPOWER

Jouw superpower! Dat is wat ik wil stimuleren! Ik werk met mensen met een ieder een eigen verhaal, gewoontes, werk, familie. Een community bouwen waar iedereen het naar zijn zin heeft, mensen helpen zich fijner in hun vel te voelen. Dat is waarvoor ik v.workx heb opgestart.

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

KIJK EENS NAAR ONZE ACTIVITEITEN

Benieuwd naar onze activiteiten; bootcamps, 90 Days Challenge, BMI onder de 25 of een persoonlijk aanpak?

BOOTCAMPS

ONTMOET ONZE

TRAINERS

Laura
Laura
Mijn naam is Laura en ben 34 jaar geleden in 1984 geboren en getogen in Amersfoort. Samen met mijn vriend Wouter hebben wij een dochter en een zoontje. Onze dochter is 3 en ons zoontje bijna een half jaar. Ik weet als geen ander dat fit zijn tijdens en na de zwangerschap je sterk maakt voor de bevalling en helpen met een spoedig herstel. Naast Bootcamp beleef ik ook veel plezier aan Windsurfen en Duiken. Ook op mijn fiets naar mijn werk vind ik heerlijk om de ochtend mee te beginnen en de dag mee te beëindigen. Als moeder van twee heerlijke kinderen is het belangrijk om lekker in je vel te zitten. Veel en gevarieerd bewegen en gezond eten zijn daar voor mij de sleutels in.

Mandy
Mandy
Mijn naam is Mandy, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend en konijn in Zielhorst. Als ik een drukke dag op kantoor heb gehad, vind ik het lekker om te sporten in de buitenlucht. Dat helpt om mijn hoofd leeg te maken! Wat ik zo leuk vind aan bootcamp is dat het heel afwisselend is en je het zo uitdagend kan maken als je zelf wil! Ik vind het leuk om anderen te motiveren en ik ben van mening dat samen sporten leuker is dan alleen!
Elisabeth
Elisabeth
Ik ben Elisabeth, getrouwd en moeder van twee dochters. Al sinds mijn vroege jeugd ben ik met sport bezig. Ik vind het heerlijk om te bewegen. Na vele sporten beoefend te hebben, van turnen, paardrijden, zwemmen, windsurfen tot ballet heb ik op mijn 23ste het hardlopen ontdekt. Eerst recreatief en later heb ik ook op nationaal- en internationaal niveau aan wedstrijd deelgenomen.
Naast het zelf sporten heb ik de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan met andere in beweging krijgen. Sinds 2014 geef ik zowel individueel als in groepsverband training. Met veel plezier breng ik mijn kennis, ervaring en beleving op anderen over.
Marianne
Marianne
Mijn naam is Marianne Grim. Ik ben de trotse moeder van twee jongens, Melle en Jelte van 5 en 3 jaar.
Ik vind het ontzettend leuk om onderdeel te mogen zijn van het team van Vworkx. Het mooie concept wat Elyna heeft neergezet om alle vrouwen te kunnen laten sporten op een verantwoordelijke manier. In het dagelijks leven werk ik bij de SRO als coördinator van de vakleerkrachten bewegingsonderwijs op de basisscholen in Amersfoort. Ook op jonge leeftijd is het al heel belangrijk om bezig te zijn met bewegen.
Ik zal met name op invalbasis aan het werk gaan bij Vworkx.
Elke
Elke
Bewegen doe ik als moeder van 2 actieve jongetjes van 1 en bijna 3 jaar de hele dag door. Daarnaast wil ik ook een leuke echtgenoot zijn, mijn beste beentje voor zetten bij mijn werk in de zorg, gezellige dingen doen met vriendinnen, mijn familie in Brabant zo af en toe bezoeken en, oh ja, een klein beetje een schoon huis hebben. Hier heb je best veel energie voor nodig en regelmatig sporten zie ik dan ook als een must voor mezelf, en eigenlijk voor iedereen, om zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te zitten. Gezelligheid, hard werken en elkaar motiveren zullen bij mij iedere les centraal staan. Op naar een actief leven!