VWORKX2019-01-10T13:18:07+00:00

ELYNA KORTWIJK

Lifestyle- en bewegingscoach Elyna Kortwijk weet door een erfelijke cholesterol afwijking als geen ander wat de effecten van (gezonde) voeding zijn en is al vanaf jongs af aan gefascineerd door vitaliteit. Na een carrière waarbij voeding en beweging wat minder centraal hebben gestaan, besloot zij in 2016 haar hart te volgen en haar hulp te gaan bieden aan mensen die hun levenswijze gezonder willen maken. Zo ontstond v.workx.

v.workx is een revolutionaire beweging die je inspireert om een duurzame verandering in je gezondheid en je leven te creëren. Stap voor stap.
De aanpak is simpel: zorg voor voldoende balans en rust, eet gezond en beweeg meer. Hierdoor voel je je fitter en dus ook gelukkiger. Wetenschappelijk onderbouwd, op basis van jouw motivatie, met haalbare doelen.

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPERPOWER

Jouw superpower! Dat is wat ik wil stimuleren! Ik werk met mensen met een ieder een eigen verhaal, gewoontes, werk, familie. Een community bouwen waar iedereen het naar zijn zin heeft, mensen helpen zich fijner in hun vel te voelen. Dat is waarvoor ik v.workx heb opgestart.

FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
YOUTUBE

KIJK EENS NAAR ONZE ACTIVITEITEN

Benieuwd naar onze activiteiten; bootcamps, 90 Days Challenge, BMI onder de 25 of een persoonlijk aanpak?

BOOTCAMPS